Çağlar Söyüncü, F.Bahçe'de kalmak istiyor! İspanyol açıkladı…

genişletmek

KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

Sezon başında İngiliz kulübü Leicester City'den İspanyol devleri Atletico Madrid'e serbest oyuncu olarak transfer edilen Çağlar Söyüncü, burada umduğunu bulamadı. Diego Simeone'nin takımında yer bulmakta zorlanan milli oyuncu, teknik direktörünün talimatıyla daha fazla oynamak için kiralık listesine eklendi. Uzun görüşmelerin ardından Fenerbahçe'ye kiralık olarak gönderilen Söyüncü, sarı-lacivertlilerin ilk 11'inde yer aldı.

KARARINI VERDİ

Fenerbahçe'de forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu bağlamda geleceğe yönelik kararları vermesi gereken Çağlar Söyüncü'nün yaz transfer döneminde ne yapacağı belli oldu.

FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYOR

AS'de yer alan habere göre; Kazanan defansın, Fenerbahçe'de kalmak istediği iddia edildi. Bu sezon Atletico'da 9 maçta 212 dakika forma giyen Çağlar Söyüncü'nün artık İspanya'ya dönmek istemediği iddia edildi. Haberde ayrıca sermaye ekibinin söz konusu transferden 15 milyon euro gelir beklediği belirtildi. Sarı Kanarya'da sakatlanmadan önce 7 maça çıkan Söyüncü, 512 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı.

F.Bahçe İsmail Yüksek'in maaşına zam yaptı! İşte yeni sözleşme…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir