İspanya'da gergin anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Osman Kavala ve Demirtaş hakkındaki soruya tepkisi: Bana başınızı sallamayın!

Türk ve İspanyol heyetleri Madrid'de buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İspanya Başbakanı Sanchez ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili sorulan soru üzerine gergin ortam oluştu ve Erdoğan'ın cevabı dikkat çekti.

El Pais muhabiri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın durumunu sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bile bu soruya şaşırdığını söyleyerek sert cevap verdi! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cevabı…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GAZETECİ KAVALA VE DEMİRTAŞ'A CEVAP!

“Türkiye bir hukuk devletidir, kararlar yargı tarafından verilir. Hukuk devletinde yargımız sizin verdiğiniz isimler üzerine kararını verdi ve bu kararlar çerçevesinde sonuçlar sonuçlandı. Ülkemizin güneydoğu bölgesinde 100'den fazla insan ve terör birçok yerde ölüme sebep oldu. Elbette bu soruları sormanız teröristleri savunmayı düşündürüyor.

ŞÖYLE TEPKİ VERMİŞTİ: BAŞINIZI ÇALIŞTIRMAYIN, SEÇEMİYORUM!

Başınızı sallamayın! Bakın, titremiyorum, başım dik duruyorum. Bu Osman Kavala olabilir, bu Selahattin Demirtaş olabilir, hukukun emrettiğini yapacağız!

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Melih Gökçek Bulvarı'nda muhteşem manzara!  trafiğe kapalıMelih Gökçek Bulvarı'nda muhteşem manzara! trafiğe kapalı
Bütün dünya tedirgin: Yeni savaş tehdidi!  ABD bunu şöyle duyurdu: Bütün dünya tedirgin: Yeni savaş tehdidi! ABD “Her şey buna bağlı” açıklamasını yaptı
İspanya'daki Filistin'den mesaj İspanya'daki Filistin'den mesaj “Diğer ülkelere örnek olmalı”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir