A Milli Kadın Voleybol Takımımız Diğer Sporlarla ilgili skandal paylaşıma akıllı yanıt!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi'ndeki ilk maçında Japonya'ya 3-2 yenilerek 22 maçlık galibiyet serisine son verdi. Bu maçın ardından resmi yayıncılardan 'Voleybol Dünyası' adlı sayfa skandal bir paylaşım yayınladı.

SKANDALI PAYLAŞIYORUZ

Söz konusu sayfada Gabi'nin de aralarında bulunduğu Brezilya milli takımı oyuncularının güldüğü bir gönderi yayınlandı. Bu paylaşım sosyal medya gündemine damgasını vurdu. Bu yorumların nedeni Brezilya-Türkiye maçı sırasında ve sonrasında yaşananlardır. Bu skandal paylaşım Hollanda maçında tokat yemişti.

QR KODUYLA CEVAP VERİN

Ekran görüntüsü_3

Sultanlar, Milletler Ligi'nin ikinci maçında Hollanda ile karşılaştı ve karşılaşmayı 3-1 kazandı. Voleybol Dünyası, Hollanda ile oynanacak maç için sahaya akın eden taraftarlardan büyük tepki gördü.

Taraftarların QR kodlu pankart açması sosyal medyada gündem olurken, bu kod Türkiye'nin kadın voleybolda 1. sırada yer aldığı ulusal sıralama sayfasına da yansıdı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kabul edilmiş!  Ferdi rekor maaşla ayrılıyor... İşte yeni takımıKabul edilmiş! Ferdi rekor maaşla ayrılıyor… İşte yeni takımı
Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu!Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu!
Dev kulüp Arda'nın aklını çelmeye çalışıyor!  R. Madrid hızla müdahale ettiDev kulüp Arda'nın aklını çelmeye çalışıyor! R. Madrid hızla müdahale etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir