Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonunda yüklü olan tek uygulama Maçkolik!Futbol

Süper Lig kulüplerinden İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral, Türkiye Futbol Federasyonu'nda olağanüstü kongre toplanmasıyla başlatılan imza süreci ve TFF'nin açıklamalarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. konuyla ilgili .

İstanbul'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında ilk söz alan Bayram Saral, onaylı imza sayısının 136 olduğunu duyurdu.

“CUMHURBAŞKANI BİLE MEMNUN DEĞİL”

TFF'nin dilerse haziran ayının ilk haftasında seçimli genel kurul yapabileceğini vurgulayan Saral, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolun gidişatından memnun olmadığını söyledi.

“TELEFONUNUZDAKİ TEK UYGULAMA MAKOLİKTİR”

Ekran_1

Bayram Saral da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın futbolu yakından takip ettiğini belirterek, telefonunda yüklü olan tek uygulamanın “Maçkolik” olduğunu ve birçok takımın ilk 11'ini listeleyebildiğini belirtti.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti!SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti!
Ancelotti'nin maç sonrası Arda için yaptığı açıklama çok ilginçti! Ancelotti'nin maç sonrası Arda için yaptığı açıklama çok ilginçti!
Ayakta alkışlandı!  Real Madrid 3 golle kazandıAyakta alkışlandı! Real Madrid 3 golle kazandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir