Oğuzhan Koç’a aşkını ilan etti! Hazal Subaşı’nın İlk ve Oğlu’ndaki kırmızı bikini sahnesi olay yarattı! Kanepeye uzandı ve…

BluTV’nin en sevilen yapımlarından biri olan İlk ve Son, 2021 yılında ilk sezon yayınıyla büyük ses getirmişti. İkinci sezonu geciken İlk ve Son dizisinin yeni oyuncuları Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe oldu. Nilüfer ve Cihan karakterlerinin ilişkisini izlediğimiz dizi 24 Ekim’de yayınlandı.

Dizinin fragmanı yayınlandığında ikilinin ateşli aşk sahneleri gündemdeydi. Kullanıcılar şu yorumu yaptı: “Bunlar harika görünüyor” ve “Uyum mükemmel.” İkilinin enerjisi takdir edildi.

640xaraba (1)

HAZAL SUBAŞI BİKİNİ SAHNESİYLE OLAY YARATTI!

Pek çok aşk sahnesinin yer aldığı dizide Hazal Subaşı’nın kırmızı bikinili sahnesi izleyenleri mest etti. Fiziğiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncunun sahnesi sosyal medyada sansasyon yarattı. Bir bakan tekrar baktı. Bu yıkıcı sahnenin yanı sıra İlk ve Son filminden birçok sahne de sıradan olmayı başardı.

GauhCeAXIAAuwW

OĞUZHAN KOÇ’A AŞKINI İLAN ETTİ!

Demet Özdemir ile 2022 yılında evlenen ve bir yıl sonra boşanma kararı alan Oğuzhan Koç ile Hazal Subaşı geçtiğimiz günlerde aşklarını ilan etmişti. Oğuzhan Koç ‘Bu sorulara cevap verirken hep utanıyorum. Sanırım yazıldığı gibi başladı. Şunu söyleyeyim, her şey yolunda, Allah’a şükür nazar değmesin.’ Cevap verdi:

hazal-subaşı

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir